Skip to main content
Makelaar in Heemskerk nodig? Woont u in Heemskerk en omstreken en wilt u binnenkort uw huis verkopen? Zoekt u een makelaar in Heemskerk? Een makelaar die niet te duur is, duidelijk en transparant. Eentje die flexibel is en vooral ook echt met u meedenkt. Bij de verkoop van uw huis komen er een hoop dingen op u af.

Zeker in deze tijd van gekte op de huizenmarkt is het soms allemaal niet te overzien en dan is de grote vraag hoe pakt u dat allemaal aan? Hoe gaat u als verkopende partij met die gekte om? Waar moet u aan denken? Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Hoe zorgt u er voor dat u niet teveel gaat betalen bij een makelaar? Magister Makelaars, makelaar Heemskerk, kan u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw huis en is een makelaar die haar diensten betaalbaar houdt. Magister Makelaars is de makelaar in Heemskerk die u al uw zorgen uit handen kan nemen zodra u uw huis wilt gaan verkopen. Een fijne gedachte voor nu of in de toekomst.

De makelaar in Heemskerk met keuzevrijheid

Bij Magister Makelaars Heemskerk heeft u alle vrijheid. U krijgt alle ruimte in de keuze van het soort ondersteuning die u van ons wenst te krijgen. Dat kunnen wij aanbieden doordat wij werken met vaste pakketten die met zorg zijn samengesteld. Heeft u al eerder met dit bijltje gehakt en wenst u volledig in controle te zijn bij de verkoop van uw huis? Die vrijheid heeft u als u voor pakket A kiest. Met dit pakket voert u een aantal zaken helemaal zelf uit, op die manier houdt u alle touwtjes in handen en bespaart u op makelaarskosten. Wilt u liever volledig ontzorgd worden en vindt u de verkoop van uw woning veel ‘gedoe’? Dan kunt u beter kiezen voor pakket B of C. Binnen deze pakketten ontzorgen wij u volledig zodat u geen omkijken meer heeft naar de verkoop van uw huis. Het verschil in deze laatste twee pakketten zit vooral in de promotionele inzet en het aantal dagdelen waarop de bezichtigingen begeleid worden. Welk pakket u ook kiest, bij dé makelaar in Heemskerk heeft u alle keuze vrijheid en weet u waar u aan toe bent. Duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. Wel zo prettig om te weten.

Het werkgebied van Magister Makelaars beslaat Heemskerk, Beverwijk, Broekpolder en omgeving. Binnen die gebieden richten wij ons als makelaar Heemskerk puur op de verkoop van woningen. Wij doen geen aankoop, taxaties of verhuur van woningen. Hierdoor kunnen wij samen met u voor het allerbeste verkoopresultaat gaan!

Onze sterke punten

✓ Lage tarieven, vaste pakketprijs

✓ Geen opstartkosten, courtage of andere verborgen kosten

✓ Achteraf betalen bij de notaris

✓ Bezichtigingen ook buiten kantoortijden

✓ Indien gewenst: online biedsysteem

Onze pakketten

Pakket A
1.550
  • ca. 20 foto’s
  • Plattegronden
  • Vraagprijsadvies
  • Verkoopbord
  • Plaatsing op Funda e.a.
  • Opstellen koopcontract
Pakket B
2.450
  • Alles uit pakket A
  • ca. 25 foto's
  • 360 graden foto’s
  • Woningvideo
  • Verkooptekst
  • 10 bezichtigingen
Pakket C
3.250
  • Alles uit pakket B
  • ca. 30 foto's
  • Funda Blikvanger (1 jaar)
  • Funda Toppositie (1 maand)
  • Onbeperkt bezichtigingen
Voor alle pakketten geldt: vaste prijzen incl. BTW, geen opstartkosten, betaling achteraf (tijdens de overdracht bij de notaris).
makelaar-heemskerk

De makelaar in Heemskerk die open en transparant is

Voor welk pakket u ook gaat, wij gaan altijd tot het uiterste voor een transparant, open en eerlijk voorkooptraject. Wij doen ook niet ingewikkeld of moeilijk over de prijzen die wij hanteren, die staan bij ons gewoon op de website. Wel zo duidelijk en op die manier weet u altijd direct waar u aan toe bent. Transparantie en een open en eerlijk proces naar potentiële kopers en verkopers toe vinden wij als makelaar in Heemskerk erg belangrijk. Gaat u in zee met Magister Makelaars dan hoeft u niet bang te zijn voor kleine lettertjes of vervelende verrassingen achteraf. Van het begin tot de definitieve verkoop van uw woning, bij ons weet u waar u aan toe bent. Die transparantie en openheid is ook een van de reden dat wij werken met een uniek en online biedsysteem waarbij alle partijen, zowel kopers als verkopers, gelijke kansen krijgen. Met dit systeem kunnen wij ook nog eens de beste verkoopopbrengst garanderen. Dit doordat kopers meerdere keren een bod mogen uitbrengen.

huis-verkopen-heemskerk

De betaalbare makelaar Heemskerk

Naast onze scherp geprijsde pakketten hanteren wij nog andere manieren om onze dienstverlening voor iedereen betaalbaar te houden. Zo hoeft u bij ons geen duur kantoorpand te verwachten, dure kleding of nog duurdere lease auto’s. Ook doen wij niet aan dure software abonnementen of lidmaatschappen van branche verenigingen. Op die manier houden wij onze prijzen laag. Bij Magister Makelaars Heemskerk hanteren we altijd vaste prijzen inclusief BTW, geen opstartkosten en u kunt gewoon achteraf betalen bij de notaris.

De flexibele makelaar in Heemskerk

We zeiden het net al, bij ons geen opstartkosten, courtage of andere verborgen kosten. Dat is wel zo duidelijk! Magister Makelaars hecht naast duidelijkheid ook waarde aan flexibiliteit. Mocht het om wat voor reden nodig zijn dan kunnen er gewoon bezichtigingen plaatsvinden in de avonduren of de weekenden. Wel zo handig als u een keer niet kunt tijdens kantoortijden.
makelaar-heemskerk-magister_makelaars

Magister Makelaars, flexibel en persoonlijk

Magister Makelaars, makelaar Heemskerk, is een klein kantoor dat alle tijd neemt voor een persoonlijke benadering. De verkoop van een huis kan namelijk een ingrijpende gebeurtenis zijn. Daarom nemen wij alle tijd om samen met u alles door te nemen en goed in kaart te brengen wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van uw huis. Het mag overigens ook duidelijk zijn dat wij altijd zorgvuldig omgaan met persoonlijke of gevoelige informatie. Daarnaast, we zeiden het al eerder, stellen wij ons in het gehele verkoopproces zo flexibel mogelijk op, zo kunnen bezichtigingen, mocht dat nodig zijn, ook gewoon in de avonduren of in het weekend plaatsvinden. Wij doen er alles aan om voor u het allerbeste verkoopresultaat te bewerkstelligen.

makelaar-heemskerk-online-bieden

Contact met dé makelaar in Heemskerk?

Gaat u binnenkort uw huis in Heemskerk verkopen? Of wilt u meer advies en informatie over de verkoop van uw woning in Heemskerk, Beverwijk, Broekpolder en omgeving? Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gewoon eens geheel vrijblijvend contact op met de makelaar in Heemskerk, Magister Makelaars!

Gebruik het contactformulier en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Magister Makelaars, de makelaar in Heemskerk!

Meer weten?

We horen het graag als u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een kennismaking.